T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KİLİS / MERKEZ - Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi

Haberler

Ara

Ara

Kas

Okulumuz müzik öğretmeni Tutku AYGÜN ve müzisyen arkadaşları Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize çoşkulu bir konser verdiler. Başta Tutku hocamıza ve arkadaşlarına bu güzel konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, 23/10/2023 Pazartesi günü saat 10:00 da okulumuz konferans salonunda yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Toplantıda öğrencilerimiz için eğitim-öğretim faaliyetleri, velilerimizin talepleri, gelir ve gider durumları, tahmini bütçe  konuları üzerinde duruldu. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna bu yıl gerçekleştirecekleri çalışmalarında başarılar dileriz. 

Eyl

HMK Anadolu Lisesi 9.sınıf Velilerimiz ile tanışma toplantısı yapıldı. Yeni okul idaresinin tanıtımı, okul kuralları ve beklentileri, velilerimizin soru ve taleplerinden sonra Okul Psikolojik Danışmanı YEMLİHA YILDIRIM'ın sunumu ve 9.sınıf şube rehber öğretmenlerinin hitapları ile toplantı sona erdi. Yoğun katılım gösteren velilerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Hacı Mehmet Koçarslan Lisesi'nde görevine başlayan Memet Mustafa Doğan müdürümüze okulumuz öğretmenleri olarak hoşgeldiniz ziyaretinde bulunduk.

Eyl