KİLİS / MERKEZ - Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi

Memet Mustafa DOĞAN - Okul Müdürü

1978 yılında Kahramanmaraş Elbistan´da doğdu. İlköğretim ve ortaöğretim eğitimini Elbistan’da tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Felsefe Bölümünde aldı. Ankara Üniversitesinde Eğitim Bilimleri Alanında Yüksek Lisans yaptı. 2003 yılında Bingöl Rehberlik ve Araştırma Merkezinde göreve başladı. 2006 yılında Düzce ilinde Namık Kemal İlköğretim Okulu, Düzce Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yaptı.  Şubat 2014´te Kilis Rehberlik Araştırma Merkezi’ne atandı.  Aralık 2014-Temmuz 2023 yılları arasında Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezinde Müdürlük görevini yerine getirmiştir. Temmuz 2023 yılı itibariyle okulumuz Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.